Vermoeid? Geef je lichaam en geest meer energie

Vermoeid? Geef je lichaam en geest meer energie

Heb je het gevoel dat je lichaam de laatste tijd niet meer mee wil? Dat je zo vermoeid bent dat je totaal geen energie meer hebt om nog een normale dag door te komen? Dan is het interessant om dit artikel eens door te nemen.

Je lichaam kan vermoeid zijn door verschillende redenen. Zo kan je lichaam vermoeid zijn door een lage weerstand , een tekort aan voedingsstoffen, slechte nachtrust, enz. Maar er kunnen ook mentale redenen zijn waardoor je lichaam vermoeid geraakt. Zo is stress tegenwoordig één van de meestvoorkomende mentale redenen die leiden tot een vermoeid lichaam en geest.

Je vermoeid voelen kan verschillende gevolgen met zich meedragen. Zo kun je bv. je favoriete sport niet meer uitoefenen, je dagdagelijkse taken niet meer tot een goed einde brengen, enz… Ook je relatie kan er onder leiden of misschien verlies je je job er uiteindelijk door. Zover kan je het best niet laten komen. Maar dit is simpeler gezegd dan gedaan, hoe kunnen we nu voorkomen dat je vermoeid bent of wordt? Alles start om je lichaam en geest een energieboost te geven, dus zorgen voor meer energie . Je lichaam en geest moeten eerst extra energie krijgen voor je andere dingen kunt gaan doen zoals bv sporten waardoor je je minder vermoeid zult voelen.

Tips voor meer energie

Veel vitamine B opnemen

Beschikken over een kwaliteitsvolle matras en lattenbodem

3x per week 20 minuten sporten

Ontspanning!! Spieren laten rusten

Niet alles tegelijk willen doen (kan stress veroorzaken)

Volle granen en fruit eten

Magnesium en ijzer opnemen

Natuurlijk is dit voor iedereen persoonsgebonden en zijn er nog zoveel meer mogelijkheden om meer energie te krijgen en om je minder vermoeid te doen voelen.

Wil je weten welke mogelijkheden er nog zijn om  die extra energie te krijgen en om je niet meer vermoeid te voelen? Jelle Hermus heeft hiervoor een speciaal E-book gemaakt met alle mogelijke technieken (stap voor stap uitgelegd wat je moet doen) om die extra energie te krijgen en om van je vermoeid lichaam af te geraken. Ontdek hier het E-book snel en geniet momenteel van een tijdelijke actie.